Keuken | Tegels wrappen

Je keuken laten wrappen is meer dan zomaar een trend in huisdecoratie. Het is een innovatieve en duurzame manier om je keuken te vernieuwen zonder de noodzaak van een grote uitgave voor een volledig nieuwe keuken.

JIJ KIEST DE KLEUR, WIJ DOEN DE REST

KEUKEN WRAPPEN

Word opnieuw verliefd op je keuken. Na het wrappen ziet de keuken er compleet anders uit. De uitstraling van de keuken is precies naar jouw smaak en het beeld is luxe en nieuw. Nu kun je nog jaren verder genieten van de keuken. Op de voor en na foto’s kunt je de indrukwekkende resultaten zien.

Geef je Interieur een Nieuwe Look!

Wil je jouw interieur een frisse uitstraling geven, maar wil je niet te veel uitgeven aan nieuwe meubels? Dan is interieur wrappen de perfecte oplossing voor jou! Met hoogwaardig interieurfolie kunnen we jouw bestaande meubels transformeren in slechts één dag. En het beste van alles? Het is slechts een fractie van de prijs van het kopen van nieuwe meubels.
Voor
Na

Eindeloze Mogelijkheden

Met meubelwrappen zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Of je nu een modern, klassiek, of eigenzinnig interieur wilt, wij hebben de folies en vaardigheden om jouw visie tot leven te brengen.

VOORDELEN VAN keuken WRAPPEN

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je andere vragen over het keuken en of tegels wrappen? Neem contact op met ons. Keukens en tegels wrappen Heinenoord.


- U heeft snel resultaat. In de meeste gevallen in 1 dag klaar

- Er is geen stof, rommel en grote verbouwing nodig om uw keuken/tegel een nieuw uiterlijk te geven

- Het is stukken goedkoper dan overspuiten of vervangen van uw keuken/tegel(elementen)

- Het is een duurzaam product en gaat jaren mee (mits u het goed onderhoud uiteraard)

-Wil je na een tijdje weer wat anders. Dat kan. De wrap is zonder lijmresten weer te verwijderen.

Kostenbesparend

Veel goedkoper dan een nieuwe keuken

Nieuwe kleur van je keuken

Oneindig veel kleuren en stylen mogelijk

KeukenWrapXL

Ervaren specialisten in het aanbrengen van de folie

In één dag weer een nieuwe keuken

Een van de grootste voordelen van keuken wrappen is de snelheid en efficiëntie van het proces

Gratis offerte

Binnen 24 uur prijsopgave met advies op maat

Kies voor de expertise

Wrap Only en zet uw merk in beweging.

Hoe gaan wij te werk?

Keuken/tegel wrapping is een slimme en kosteneffectieve manier om uw keuken/badkamer/toilet een nieuwe look te geven. Bij Wrap Only bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige en duurzame wrapping.

1
stap 1

Vraag een offerte aan

Ontvang binnen 24 uur een passend advies en een prijsindicatie.

2
stap 2

AKKOORD? WIJ GAAN AAN DE SLAG

Samen plannen wij de dag(en) in waaraan aan je auto gaan werken in onze werkplaats.

3
stap 3

Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken/tegels!

Veel plezier met je "nieuwe/strakke" keuken/tegel en we zien je graag nog eens verschijnen. Bedankt voor je opdracht en je vertrouwen in Wrap Only.

Dit hangt uiteraard van de keuken zelf af. De folie gaat onder normale omstandigheden wel 10 jaar mee. De folie is UV bestendig, kras en stootvast. Dus deze verkleurt niet en zal niet zomaar beschadigen. Wat niet betekent dat folie niet kan beschadigen. We kunnen beschadigde delen altijd herstellen. 

Je kunt onze keukenwrapfolie schoonmaken met normale schoonmaakmiddelen, warm water en een schoonmaakdoek. Als je geen schuursponzen, bijtende middelen, zuren, chloor-, of bleekhoudende middelen gebruikt kun je de folie gewoon reinigen.

Als wij het doen komt de wrapfolie niet vanzelf los. Het is belangrijk dat de ondergrond voor het wrappen goed geprepareerd wordt en dat de wrapfolie zelf vakkundig aangebracht wordt. Dit is vooral van belang bij de hoeken, de zijkanten en bij paneeldeurtjes. Als wrapfolie loskomt ligt dit aan de kwaliteit van de folie zelf of aan verkeerde montage van de folie.

Ja, wij wrappen ook aanrechtbladen zolang deze nu ook glad zijn. We wrappen dus stenen aanrechtbladen, houten aanrechtbladen mits structuurloos en gefineerde aanrechtbladen.

Goede wrapfolie kan tegen vocht en tegen hitte. Als je ‘over ons’ gelezen hebt is dat ook de reden dat wij niet vanaf het begin zijn gestart met keuken wrappen. Oudere wrapfolies waren hier namelijk niet goed tegen bestand. De wrapfolies die wij gebruiken wel.

Neem vandaag nog contact met ons op