Ontchromen auto

Met onze speciale techniek van de-chroming van jouw auto (ontchromen), kun je eenvoudig een stoere en luxe uitstraling creëren door de chrome delen te verwijderen.

Geef je Auto een Nieuwe Look

uitgekeken op de chromen delen van je auto?

Ben je uitgekeken op de chromen delen van je auto? Dat is begrijpelijk. De glans van chroom kan na verloop van tijd zijn aantrekkingskracht verliezen, en je auto kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing die je auto een geheel nieuwe uitstraling kan geven.
Ontchromen Wrap Only

team van experts

Onze professionals kunnen de sierlijsten en grill van je auto met folie wrappen, zodat je altijd de mogelijkheid hebt om de wrap te laten verwijderen.
Maak je auto uniek en onderscheidend met ontchromen!
Voor
Na

Voordelen van het wrappen van chroom

Het wrappen van de chromen onderdelen van je auto biedt tal van voordelen. Allereerst beschermt het de originele afwerking tegen krassen en verwering. Bovendien kun je met een wrap gemakkelijk van stijl veranderen zonder permanente veranderingen aan te brengen. Dit maakt het een flexibele en kostenefficiënte optie.

Waarom kiezen voor Wrap Only

Het wrappen van de chromen onderdelen van je auto biedt tal van voordelen. Allereerst beschermt het de originele afwerking tegen krassen en verwering. Bovendien kun je met een wrap gemakkelijk van stijl veranderen zonder permanente veranderingen aan te brengen. Dit maakt het een flexibele en kostenefficiënte optie.

Diverse kleur- en afwerkingsopties. Bij Wrap Only heb je de keuze uit een enorme selectie van kleuren en afwerkingen. Wil je een sportieve uitstraling? Kies dan voor een matte afwerking. Of misschien wil je juist een luxe uitstraling met een hoogglans wrap? Wat je ook zoekt, wij hebben de juiste oplossing voor jouw auto.

Ben je klaar om je auto een make-over te geven? Kom dan langs bij Wrap Only en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Laat je inspireren door onze eerdere projecten en bespreek je wensen met ons team. Samen maken we van je auto een uniek en stijlvol voertuig.

Transformeer je auto vandaag nog en ervaar het verschil!

Wij gebruiken de folies van o.a.

Avery, 3M en Hexis

ÉÉn werkdag voor ontchromen

We zijn minimaal een werkdag bezig met het ontchromen van je auto

sierlijsten, grille en emblemen

We kiezen voor kwaliteit om jouw auto een optimale behandeling te bieden

Stijlvolle uitstraling

Onze folie geeft uw auto een luxe en unieke uitstraling

Gratis offerte

Binnen 24 uur prijsopgave met advies op maat

Klaar voor de transformatie?

Laat ons je helpen uw auto/bedrijfswagen een nieuwe dimensie te geven.

Hoe gaan wij te werk?

Je droomauto/bedrijfswagen is slechts één klik verwijderd! Vraag je offerte aan en omschrijf je wensen voor een passend advies door Wrap Only.

1
stap 1

Vraag een offerte aan

Ontvang binnen 24 uur een passend advies en een prijsindicatie.

2
stap 2

AKKOORD? WIJ GAAN AAN DE SLAG

Samen plannen wij de dag(en) in waaraan aan je auto gaan werken in onze werkplaats.

3
stap 3

Gefeliciteerd met je ontchroming!

Veel plezier met je "nieuwe/strakke" auto/bedrijfswagen en we zien je graag nog eens verschijnen. Bedankt voor je opdracht en je vertrouwen in Wrap Only.

Ontchromen verwijst naar het proces van het bedekken of vervangen van de chromen onderdelen van je auto met een matte, glanzende of satijnen afwerking. Dit is een geweldige manier om je auto een meer gestroomlijnde en aangepaste uitstraling te geven.

Bij personenauto's staat de kleur altijd op het kentekenbewijs vermeld. Als je door middel van wrappen de kleur van je auto wijzigt, moet je de nieuwe kleur doorgeven aan RDW. Bij andere voertuigen hoeft dit niet, omdat de kleur van deze voertuigen niet op het kentekenbewijs staat vermeld.

Vinyl wrap kunnen door autowasstraten worden gehaald, maar contactloze autowasstraten zijn het beste voor de grafische zorg. Wassen met borstels kan dofheid of krassen veroorzaken en kan ervoor zorgen dat de randen van de afbeeldingen loskomen.

Voordelen van auto wrappen:
Een carwrap beschermt de lak, waardoor je geen last meer hebt van krassen of steenslag. Bijvoorbeeld op de motorkap, op het dak en op de spiegelkappen. Of op de complete auto, zodat je de originele lak op een uitstekende manier kunt beschermen.

De eerste stappen van een gewrapte auto wassen zijn hetzelfde als een auto zonder wrap. Eerst moet je de auto goed schoonmaken met schuim en een hoge drukreiniger. Daarna moet je met een washandschoen en autoshampoo de auto wassen.

Neem vandaag nog contact met ons op