Chameleon folie

Chameleon raamfolie is de nieuwe trend onder het tinten van voorruit. De folie veranderd vanuit diverse hoeken van kleur en levert daarmee de mooiste tinten.

Geef uw auto een luxe en exclusieve uitstraling met onze chameleon folie

Een exclusieve uitstraling

Wil je je auto laten opvallen met een unieke en luxe uitstraling? Dan is Chameleon folie de perfecte keuze. Bij Wrap Only zorgen wij ervoor dat jouw auto de aandacht trekt die het verdient. Met Chameleon folie geef je jouw voertuig niet alleen een exclusieve look, maar profiteer je ook van diverse praktische voordelen.
Chameleon folie Wrap Only

team van experts

Ons team van experts is toegewijd aan het leveren van resultaten van topkwaliteit die aan al uw wensen voldoen. Onze ervaren specialisten gebruiken alleen de beste materialen om een perfect resultaat te garanderen.
Chameleon folie Wrap Only

Warmtewerend en UV-beschermend

Een van de grootste voordelen van chameleon folie is de warmtewerende eigenschap. De folie reflecteert het zonlicht, waardoor de temperatuur in je auto aangenaam blijft, zelfs op warme dagen. Daarnaast biedt de folie bescherming tegen schadelijke UV-straling. Dit zorgt ervoor dat het interieur van je auto langer mooi blijft en niet verkleurt door de zon.

Waarom kiezen voor Wrap Only

Kies je voor Wrap Only, dan kies je voor kwaliteit en professionaliteit. Wij begrijpen dat je auto meer is dan alleen een vervoermiddel. Het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Daarom werken wij met precisie en oog voor detail. Van het eerste contact tot de oplevering, wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw auto er perfect uitziet.

Bij Wrap Only hebben we jarenlange ervaring in het installeren van chameleon folie. Ons team van experts zorgt voor een naadloze afwerking die perfect aansluit bij de lijnen van jouw auto. We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit folie, zodat je verzekerd bent van een duurzaam resultaat dat jarenlang meegaat.

Chameleon folie biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Het geeft je auto een exclusieve uitstraling, terwijl het ook praktische voordelen biedt zoals warmtewering en UV-bescherming. Laat de installatie over aan de professionals van Wrap Only, zodat je verzekerd bent van een resultaat waar je trots op kunt zijn.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van chameleon folie voor jouw auto? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij jouw voertuig kunnen transformeren.

Warmtewering

Onze folie houdt tot 80% warmte van de zon tegen

Interieur

Onze folie voorkomt het verkleuren en uitdrogen van uw interieur

UV-straling

Onze folie houdt 99% van schadelijke UV-straling tegen

Stijlvolle uitstraling

Onze folie geeft uw auto een luxe en unieke uitstraling

Gratis offerte

Binnen 24 uur prijsopgave met advies op maat

Klaar voor de transformatie?

Laat ons je helpen uw auto/bedrijfswagen een nieuwe dimensie te geven.

Hoe gaan wij te werk?

Je droomauto/bedrijfswagen is slechts één klik verwijderd! Vraag je offerte aan en omschrijf je wensen voor een passend advies door Wrap Only.

1
stap 1

Vraag een offerte aan

Ontvang binnen 24 uur een passend advies en een prijsindicatie.

2
stap 2

AKKOORD? WIJ GAAN AAN DE SLAG

Samen plannen wij de dag(en) in waaraan aan je auto gaan werken in onze werkplaats.

3
stap 3

Gefeliciteerd met je nieuwe folie!

Veel plezier met je "nieuwe/strakke" auto/bedrijfswagen en we zien je graag nog eens verschijnen. Bedankt voor je opdracht en je vertrouwen in Wrap Only.

Chameleonfolie is een speciale raamfolie die van kleur verandert afhankelijk van de kijkhoek en lichtomstandigheden. Het biedt een uniek esthetisch effect, naast de voordelen van traditionele tintfolie zoals warmte- en UV-bescherming.

Bij Wrap Only gebruiken we alleen hoogwaardige raamblinderingsfolies die ontworpen zijn om lang mee te gaan. De levensduur van een raamblinderingsfolie kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals blootstelling aan zonlicht en hoe de folie wordt onderhouden. Over het algemeen kun je verwachten dat onze folies meerdere jaren meegaan zonder significante verkleuring of slijtage.

Jazeker, bij Wrap Only bieden we professionele raamblinderingsdiensten aan. Het blinderen van je ramen biedt niet alleen privacy en een gestroomlijnde uitstraling, maar beschermt ook tegen UV-straling en vermindert de warmte in je auto.

De Nederlandse wetgeving stelt specifieke eisen aan de lichtdoorlatendheid van autoruiten om zowel de veiligheid van de bestuurder als die van andere weggebruikers te waarborgen. Voor de voorruit en de voorste zijruiten geldt dat deze minimaal 70% van het licht moeten doorlaten. De regels voor het blinderen van autoruiten zijn vastgelegd om ervoor te zorgen dat bestuurders voldoende zicht behouden. Het niet naleven van deze regels kan leiden tot boetes of zelfs inbeslagname van het voertuig.

Neem vandaag nog contact met ons op